Bilvaruhuset Lycksele Aktiebolag

Västerbottens län

Information

I Västerbottens län så finns Bilvaruhuset Lycksele Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Lycksele här finns det många olika Aktiebolag. Bilvaruhuset Lycksele Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västerbottens län. Lycksele jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västerbottens län gör att företag trivs där.

Bilvaruhuset Lycksele Aktiebolag är momsregistrerat sedan1997-01-01 och har organisationsnummer 556541-2078.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0950-12130 alternativt besöka eller skicka post till Bilvaruhuset Lycksele Aktiebolag på följande adress Bergstigen 3, 921 45, Lycksele.

Bilvaruhuset Lycksele Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1997-01-01.

I Bilvaruhuset Lycksele Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: Boija, Jarl Ove Torbjörn som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , Lindehall, Hans-Olof som är född 1946 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med och reparation av motorfordon, leasing av bilar och annan utrustning, finasiell verksamhet och annan därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall dock inte bedriva sådan veksamhet som avses i lag om bankrörelse eller lag om kreditaktiebolag.